sâmbătă, 27 iunie 2009

M is for Michael

A murit un prieten de-al meu din copilarie.
Cat de frica iti poate fi de asemenea momente si totusi ele te ajung din urma. Cat de trista poate fi trecerea in alta dimensiune a unui om care dealtfel nu va muri niciodata...
Am fost singura in 1992 la concertul de la Bucuresti, dar acolo in mijlocul stadionului plin de oamani nu am mai simtit niciun moment singuratatea sau stanjeneala, am fost una cu spectacolul, cu dansul, cu muzica, cu zecile de mii de spectatori frenetici, timp de trei ore, iar la sfarsit Michael a zburat!!! Nu o sa uit aceasta senzatie de miracol care s-a petrecut chiar acolo sub ochii mei.
Nu te voi uita, Michael!




3 comentarii:

Geta Grama spunea...

Draga Sanda, nu am stiut ca ai fost la concertul lui Michael ! Cum de in decurs de atatia ani nu am povestit despre asta ?

In noaptea in care a murit (la noi era noapte), m-am asezat in pat pe la 2. Aflasem o veste foarte rea seara ( copilul unei prietene de-a Ninei, de 23 de ani, a fost gasit inecat in mare) si am zis sa dau drumul la TV, sa vad ceva care sa imi abata gandurile de la aceasta nenorocire. Si cum deschid Tv aflu ca Michael a fost dus la spital in coma. Desi spuneau ca e grav, am fost sigura ca va scapa teafar.
Si ce soc am avut apoi ! De atunci, TV merge la noi numai pe MTV si VH1, il vad si il aud si inca nu m-am obisnuit cu ideea ca el nu mai e! Il ascult si imi tot spun : "Nu se poate sa fi murit".
Sunt mahnita ca desi a facut fericiti milioane de oameni, el si-a trait sub presiune toata viata !

Sunt bucuroasa ca o Romanie abia scapata de sub comunism s-a putut bucura de un asemenea concert. Stii ca singurul concert scos pe DVD e cel de la Bucuresti ?
Am in fata "Michael Jackson, Live in Bucharest - The Dangerous Tour". Nu mi-a venit sa cred cand acum cativa ani, Mircea mi-a pus concertul si am vazut atmosfera ! As fi jurat ca e un concert din America !
Atat de mare era Michael !

Sunt bucuroasa ca romanii l-au putut vedea live.

M-a miscat afirmatia ta :"A murit un om care de fapt nu va muri niciodata !". Cat de adevarat !
Astazi am vazut franturi din cariera lui si am fost din nou uimita de geniul lui !
O sa ne lipseasca tutoror, dar nu avem ce face decat sa mergem mai departe !

IrinaBohemianDance spunea...

Regele a murit...muzica traieste.

corina spunea...

draga Sanda, ma bucur ca am aflat si eu in sfarsit de blogul tau, felicitari! Am fost si eu la concert in '92, si am primit de la Geta un DVD pe care l-am urmarit ieri cu micuta mea. Am incercat sa-i explic cum poate un om celebru sa se transforme in LEGENDA...

Trimiteți un comentariu