sâmbătă, 31 martie 2012

Târg de Paşte in Viena

S-au deschis târgurile de Paşte din Viena. Acesta este târgul Altwiener Ostermarkt auf der Freyung, chiar in centrul Vienei. Ouale pictate sunt minunate, insa dupa cum se vede in poze sunt cam scumpe pentru buzunarul nostru. Oul cel mare, decorativ, era un cadou venit din Croatia pentru vienezi. Si din pacate, fotografiile sunt facute seara.


Posted by Picasa


Posted by Picasa

5 comentarii:

Fifi spunea...

;) oua!!!! oua!!!! neamuleee! ;))))

Ela spunea...

Ai de unde alege!!!Daca poti!O plimbare frumoasa!!!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Auto Iasi spunea...

Buna, iti scriu in speranta unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://auto-iasi.blogspot.com/ lasa-mi un comentariu sau scrie-mi la adresa corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doresti si linkul. Daca esti de acord cu schimbul as dori la titlul Auto Iasi
O zi buna iti doresc

Povesti Vieneze spunea...

una dintre perioadele cele mai frumoase ale anului in Viena, plina de culoare si veselie!

Trimiteți un comentariu