marți, 28 iulie 2009

Iulie cu prieteni

Imi place vara pentru ca mai reusim sa ne intalnim cu prietenii nostri, pentru ca e mai usor sa iesi la o plimbare, la o terasa si pentru ca marea ii aduce apropae pe cei care locuiesc in alte orase.
Asa ca in luna iulie am avut bucuria sa ma intalnesc cu Iuliana, de ziua ei.

Apoi am avut marea placere sa ma viziteze prietenele mele din grupul Peticelul International. Aceste doamne sunt nemaipomenit de dragute, talentate, generoase si vesele si o intalnire cu ele inseamna o conversatie extraordinara despre quilting, expozitii, carti, tehnici, calatorii. Carmina si verisoara sa Dora erau in concediu la Saturn, Ortansa la Mamaia, iar Elena si Lili au venit din Constanta. Pentru mine a fost o dup-amiaza foarte placuta. Sper sa mai am prilejul sa le intalnesc pe Peticele, la mine acasa, in alta parte, in expozitii - sunt minunate si au mereu ceva special de oferit!


(Ortansa, Elena, Dora, Sanda, Lili, Carmina)

Si in sfarsit, dupa sase luni, am revazut-o pe Carmina, care locuieste acum la Cluj, dar a venit sa petreaca o saptamana la mare. Ce bucurie, dar ce pacat ca nu ne-am intalnit decat intr-o singura seara, pentru cateva ore prea scurte ca sa depanam tot ce-am fi vrut! Am fost in schimb impreuna cu prietenii nostri Ioana si Raul, constanteni, dar si cu ei ne vedem prea rar. O atmosfera prieteneasca, o terasa plina de flori, si doi copii foarte cuminti, Mina si Tedi, care merita sa fie scosi din cand in cand la un restaurant!

(Mina, Ioana, Carmina, Tedi)


Sunt cele mai frumoase seri de iulie care raman intre amintirile acestei veri.

1 comentarii:

IrinaBohemianDance spunea...

Ma bucur ca ai avut atatea intalniri agreabile!

Imbratisari,

irina

Trimiteți un comentariu